Overskud hos Tele

Tele Greenland-koncernen kom ud af 2010 med et overskud før skat på 69,5 millioner kroner eller næsten 6,0 millioner bedre end året før. - Et resultat, der af bestyrelsesformanden, Agner N. Mark betegnes som godt.
18. april 2011 12:55

Med de solide sorte tal på bundlinien venter selskabet at betale et udbytte på 32 millioner kroner til eneejeren - Selvstyret, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Det er forretningsområdet Tele, der trækker koncern-regnskabet og -omsætningen op. Ud af overskuddet på 69,5 millioner kroner kommer de knap 58,6 millioner fra selskabets salg af teleydelser. Tele rundede sidste år en nettoomsætning på godt 680 millioner kroner mod 638,7 millioner i 2009.

- Tele er inde i en rigtig god udvikling, der sætter selskabet i stand til at investere tungt i udbygningen af nettet og samtidig give kunderne bedre kvalitet, højere kapacitet og lavere priser, siger bestyrelsesformanden.

Forretningsområdet Post er noteret for et overskud på 9,3 millioner kroner mod 7,9 millioner kroner året før. - Et godt resultat der er opnået på trodfs af en intensiv konkurrence på næsten alle kerneområder og fortsat faldende brev- og pakkemængder, understreger bestyrelsesformand Agner N. Mark.