Optog for fællesskabet på Nationaldagen

Normalt er det kommunen der står for langt de fleste ting, når vi afholder nationaldagen. Glimrende arrangementer over en bred kam, men en gruppe mennesker i Nuuk har nu fået en god ide. Den bliver realiseret 21. juni kl. 15.00.
Skrevet af Peter Troelsen
19. juni 2013 08:52

Meningen er at lave et anderledes optog i Nuuk med det ene formål at have det sjovt og fejre fællesskabets glæder. Alle der har mulighed er inviteret og arrangørerne håber på et stort fremmøde, hvor deltagerne har medbragt det positive livssyn og det gode humør.

-Vi håber på et stort fremmøde, hvor deltagerne har lyst til at fejre den forskellighed vi har i vores by. Det er efter grønlandske forhold en enorm stor by, og indbyggerne er meget forskellige. Både af nationalitet, udseende, uddannelse og interesse. I vores optog er der plads til alle der har lyst at fejre lidt mere når de fleste andre arrangementer er overstået, fortæller en af arrangørerne Inge Olsvig Brandt.

Deltagerne bliver opfordret til at komme i deres ynglingstøj og medbringe såvel yndlingssang, musikinstrument og mod på livet. Deltagerne mødes ved forsamlingshuset kl. 15.00 og i tilfælde af møgvejr vil arrangørerne se tiden an og forbeholder sig ret til at aflyse.

https://www.facebook.com/events/170691859775923/