Foto: Ace & Ace / A Taste of Greenland

Opråb til Naalakkersuisut: Kom til Narsaq

Inuit Ataqatigiits kommunalbestyrelsesmedlem i Kommune Kujalleq, Avaaraq Olsen, kunne godt tænke sig at Naalakkersuisut også chartrede en flyver, og besøgte hendes hjemby Narsaq.

- I nyhederne har vi kunnet erfare at næsten hele Naalakkersuisut har været i Qaanaaq, for at gøre noget ved arbejdsløsheden i byen, skriver Avaaraq Olsen, som glæder sig over at Naalakkersuisut har meldt om udbytterige dage i Qaanaaq.

- Det er positivt, men vi kunne også trænge til besøg i Narsaq, hvor næsten hver 10. borger i den arbejdsdygtige alder er ledig.  Arbejdsløsheden er høj, bunken af sociale sager endnu højere, påpeger IA´eren og fortsætter:

- Men jeg har sagt det før, og jeg siger det igen: Kommune Kujalleq har endnu ikke kunnet klare problemerne selv, vi har derfor behov for opbakning udefra!, skriver Avaaraq Olsen i sit åbne brev.

- Vi har også lyst til at opleve "udbytterige dage" her i Narsaq. Så hermed en opfordring til både Kommune Kujalleqs borgmester og samtlige Naalakkersuisut: kom til Narsaq og mød befolkningen. Lad os arrangere workshops med fokus på erhvervsmuligheder, som i sidste ende kan give afsæt og være til gavn for både by, kommune og landskasse, slutter Avaaraq Olsen sin opfordring til politikerne.Giv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt