Og vinderne blev...

Det er tre måneder siden, at de ansatte i Kalaallit Nunaanni Brugseni udfordrede de ansatte i Grønlandsbanken til en konkurrence om hvem der kunne tabe sig mest og gå flest skridt. De stolte vindere er nu blevet kåret.
Skrevet af Louise M. Kleemann
26. juni 2011 13:32

Konkurrencen startede den 1. marts og sluttede den 31. maj. I løbet af de tre måneder som konkurrencen varede, nåede de 60 deltagere, at smide 125,6 kilo og gå en distance, der svarer til at gå næsten rundt om jorden.

Vinderen af den samlede vægttabskonkurrence blev Kalaallit Nunaanni Brugseni. Og vinderen af skridttæller-konkurrencen var ligeledes Kalaallit Nunaanni Brugseni.

Den største taber blandt deltagerne blev Søren Olsen fra KNB. Han tabte godt 14 kilo.  I skridttællerkonkurrencen var det ligeledes filialleder i KNB, Jørgen Hammond, der vandt 1. præmien.

- Det sejeste i hele konkurrencen er det sammenhold, som det har skabt og det at begge virksomheder har givet deres bidrag til at mindske risikoene for livsstilsygdomme såsom sukkersyge o.lign. Kunsten er nu at holde ved og finde nye tiltag til at leve det sunde liv og gøre en forskel, lyder det fra Brugsen.