Nyt nederlag til Grønland ved VM

Grønlands U-21 håndboldherrer måtte ved verdensmesterskaberne i Ægypten indkassere endnu et nederlag - Det fjerde i træk. Denne gang var det Holland, der slog til og vandt 39-37, efter at Grønland havde været bagud med syv mål ved pausen.
10. august 2009 16:30

KNR's udsendte medarbejder, Noah Mølgaard fra Sermitsiaq rapporterer, at det var mange brændte chancer i første halvleg, der kom til at koste de Grønland dyrt. De leverede en dårlig præstation, lyder det direkte fra Ægypten.

Men det blev der rettet op på i anden halvleg. Her var der god gejst og entusiasme.

Miki Heilmann spillede en stor kamp sammen med Aqqaluk Sørensen. Holland var foran med seks mål det meste af anden halvleg. Men Grønland fik indhentet noget af det tabte terræn og var kun bagud med et enkelt mål, da der manglede et minut.

Dommernes præstation faldt heller ikke til Grønlands fordel, hvor Grønland blev snydt for flere straffekast for opdækning i feltet.

Holland vandt kampen med 39-37. Grønlands topscorer blev Miki Heilmann med ni mål.