Nordjyllands Politi har modtaget henvendelse fra en række vigtige vidner i drabssagen om en 38-årig mand med grønlandsk baggrund.Foto: Pressefoto/Rigspolitiet

Nye vidner har meldt sig i drabssag på grønlandsk mand fra Aalborg

Politiet har fået vigtige henvendelser omkring drabet på en 38-årig grønlandsk mand i Aalborg. Men et særligt vidne har endnu ikke meldt sig.

Politiet i Nordjylland har endnu ikke hørt fra det vidne, som blev efterlyst i sidste uge i forbindelse med drabssagen på en grønlandsk mand i Aalborg.

Til gengæld har en række andre vidner henvendt sig til politiet, som også er afgørende.

- Pressemeddelelsen gav anledning til, at vi har fået fat i andre vigtige vidner. Så den var bestemt ikke spildt, siger politikommisær ved Nordjyllands Politi, Carsten Straszek til KNR.

Lørdag 14. januar blev en 38-årig mand med grønlandsk baggrund fundet livløs foran hovedbiblioteket på Rendsburggade i Aalborg.  Da politiet fandt manden, var han endnu ikke død. Men han havde store skader, som han kort efter døde af.

LÆS OGSÅ Mand generet af musik kan være vigtigt vidne i drabssag

I den forbindelse har politiet efterlyst en mand, som via videoovervågning og ifølge vidneforklaringer er blevet set tage kontakt til den 38-årige mand og en anden person, mens de befandt sig foran hovedindgangen til biblioteket og spillede musik.

Ifølge politiet har manden formentlig været generet af høj musik og tog derfor kontakt til de to.

Manden beskrives som værende mellem 35-55 år med med kort hår og lys i huden. Han er dansktalende og var på dagen iført en mørk jakke med pelskrave, mørke bukser og mørke sko. 

Tre personer er sigtet for drab og sidder varetægtsfængslet i sagen. Det er to mænd og en kvinde, der er mellem 31 og 41 år.

Nordjyllands Politi i Danmark opfordrer stadig det efterlyste vidne og andre borgere til at henvende sig, hvis man har set noget mistænkeligt i området omkring hovedbiblioteket i Aalborg lørdag 14. januar om aftenen.

Nordjyllands Politi kan kontaktes på +45 114.Giv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl