Nye fysiske udfordringer i Sisimiut

Hvis man færdes i området omkring Spejdersøen i Sisimiut, så har man nu fået helt nye muligheder for at blive udfordret på det fysiske område. En helt ny legeplads er blevet opført, og de legeredskaber, der er på pladsen, giver store udfordringer til både børn og barnlige sjæle.
Sisimiut
Skrevet af Peter Troelsen
06. august 2013 09:09

I Sisimiut har man længe arbejdet koncentreret med at udvikle projektet ”Spejdersøen-Din Bypark”. Blandt andet blev den store udendørs fitnesspark indviet sidste sommer, og den nye legeplads er endnu et skridt i retningen mod et udendørs område, hvor indbyggere og turister har muligheder for at være fysisk aktive.

-”Spejdersøen – Din Bypark” er et område, der bliver mere og mere attraktivt at bruge. Og den nye legeplads åbner op for endnu mere aktivitet i området. Det falder meget fint i tråd med, at vi i kommunen arbejder på at skabe de bedste muligheder for at vores borgere kan have en aktiv fritid – ung som gammel. I området er der gode muligheder for alle aldersgrupper og forskellige aktivitetsbehov, siger formanden for Teknik- og miljøudvalget Hans Frederik Olsen.