Ny TV-forening i støbeskeen

Det er Nuuk TV og Arctic TV i Ilulissat, der er gået sammen, for at sikre sig mod økonomiske lig i lasten. Det er nemlig bekymringen fra Nuuk TV om den nuværende forening STTK, der ikke har afleveret budget i to år, siger Nuuk TVs bestyrelsesformand, Peter Frederik Lyberth.
Skrevet af Jette Andersen
12. august 2013 12:14

- Det vi kan konstatere, det er, der ikke er blevet leveret regnskaber de sidste to år. Når vi ikke ved, hvad der bevæger sig i foreningen, så har vi valgt at danne vores egen forening, således at vi også er sikret mod eventuelle lig i lasten, som der måtte komme fra en forening, som slet ikke har leveret regnskaber for de sidste to år, siger formanden for Nuuk TVs bestyrelse, Peter Frederik Lyberth.

Han har et bud på, hvorfor det står stille i den nuværende forening STTK.

- Som alle nok ved, så er formanden for STTK, medlem på vegne af en radioforening, som ikke er eksisterende i dag og nogle af bestyrelsesmedlemmerne arbejder også for en ikke-længere-eksisterende forening, så det er nok ikke motiverende for dem at køre den.

Men STTKs formand, Knud Fleischer erkender da også at foreningen kunne have kørt bedre, men han understreger, at der ER blevet lavet budgetter for de seneste to år.  De er bare ikke blevet fremlagt.

- Vi kunne godt have kørt bedre, men jeg kan ikke sige, at vi har kørt dårligt. De sidste to års regnskaber er blevet lavet. Vi mangler bare at fremlægge dem til generalforsamling. Der har ikke været generalforsamling, derfor er de ikke blevet fremlagt, siger Knud Fleischer, der til oplysning forklarer, at medlemmer kan bede om at se regnskaberne.

STTK holder i aften møde for både bestyrelsen og interesserede medlemmer og formanden for STTK siger, det ikke har noget at gøre med udmeldingerne fra de to lokalafdelinger.

Den 29. november holder den nye forening generalforsamling og formålet med den nye forening er ifølge Peter Frederik Lyberth, at blive kørt af aktive lokalradioer- og tv.