Ny sejr til islændinge

Aftenens kampe i Faxe Cup bliver afgørende for semifinalerne. Se torsdagens resultater.
Skrevet af Noah Mølgaard
21. oktober 2011 08:44

Kampen mellem grønlandsmestrene fra GSS og FH Hafnarfjordur blev en seværdig kamp. FH vandt kampen med 26-22 efter en halvlegsføring på 13-9.

Islændingene havde færre tekniske fejl i forhold til værterne fra GSS.

- Med færre tekniske fejl, var kampen blevet mere spændende, meddeler Boas Møller fra arrangørerne.

Det islandske hold er nu sikre på at vinde den indledende runde med to sejre efter to kampe. De skal i aftenens kamp møde NÛK, der har tabt sine to kampe.

Og NÛK spillede en tæt kamp mod Byholdet, der består af spillere fra Ilulissat, Sisimiut, Nuuk og Danmark. Byholdet havde en spinkel føring på 13-12 i halvlegen. Og de to hold fortsatte med at spille meget lige resten kampen. Kampen sluttede med en sejr til Byholdet på 26-25. NÛK manglede Karen Marie Kyed Meyer, der efter en kamp måtte forlade turneringen på grund tjenesterejse. Karen Marie Kyed Meyer er iøvrigt den eneste spiller, der var med som aktiv spille, da Faxe Cup startede i 1991 og er stadig nøglespiller 20 år efter.

FH og NÛK skal møde hinanden i aften, og sejr til islændingene vil betyde at de to hold skal møde hinanden to dage i træk. Semifinalerne spilles imorgen lørdag fra klokken 15.00, hvor nummer 1 og 4 møder hinanden i den første semifinale, mens nummer 2-3 mødes i den anden semifinale.

Her er torsdagens resultater:
NÛK - Byholdet 25-26 (12-13)
GSS - FH Hafnarfjordur 22-26 (9-13)

Her er fredagens program:
Kl. 19.00 Byhold - GSS
Kl. 20.40 FH Hafnarfjordur - NÛK