Ny sejr til Grønland ved Pan Am

Grønland fortsatte søndag aften de gode takter ved Pan Am, da holdet sikrede sig en sejr over Paraguay på 35 - 22.
Skrevet af Thomas Munk Veirum
17. juni 2018 21:52

Efter en sikker sejr lørdag aften over Columbia var forventningerne høje til det grønlandske herrelandshold i håndbold, der søndag aften mødte Paraguay i sin anden kamp ved de Panamerikanske Mesterskaber i Nuuk.

Og landstræner Ingi Olsens tropper skuffede ikke. Hjemmeholdet fik en god start på kampen og bragte sig hurtigt foran, og efter ti minutters spil var stillingen 8 - 4 i grønlandsk favør.

Derefter kom Paraguay lidt tilbage i kampen og fik formindsket Grønlands forspring til tre mål, efter at Grønland missede flere oplagte chancer.

Fik sejren sikkert i hus

Holdene fulgtes derefter ad frem til slutningen af halvejen, hvor Grønland kunne gå til pausen med en firemåls føring ved stillingen 17 - 13.

Efter pausen fik grønlænderne bedre gang i spillet. Og efter 10 minutters spil i anden halvej var hjemmeholdet solidt foran med ti mål.

Der efter var det et spørgsmål om at køre sejren sikkert i hus, hvilket altså lykkedes til fulde med slutstillingen 35 - 22.

Mandag aften spiller Grønland næste kamp ved Pan Am, og her skal holdet møde Uruguay. Kampen kan ses fra kl 20 på KNR tv.