Ny ISO certifikat til Polaroil

Som et led i sikring af Polaroil´s position som førende olieforsyningsselskab i og ved Grønland, har Polaroil i en rum tid arbejdet med at trimme organisationen, indført kvalitetssystem og fik i 2011 tildelt ISO certifikat 9001:2008, som vedrører kvalitetsledelse.
Skrevet af Simon Uldum -
02. januar 2014 06:50

Polaroil har valgt at gå videre. Nu er Polaroil fået tildelt yderligere certifikat, ISO 14001:2004, som vedrører miljøledelse.

Det er Danmarks største certificeringsbureau Bureau Veritas, som nu har tildelt Polaroil endnu en eftertragtet blåstempling.

- På vegne af mine kollegaer i Polaroil er det med glæde og stolthed, jeg i dag kan oplyse, at Polaroil nu har modtaget beviset for, at virksomheden er tildelt ISO 14001:2004 certifikatet. ISO certifikatet 14001:2004 gælder miljøledelse i modtagelse, lagring og udlevering af flydende brændstoffer, siger konst. energidirektør Tage Lindegaard.

Polaroil´s energidirektør, nu konst. adm. direktør i KNI, Peter Grønvold Samuelsen, udtaler:

- For at gøre Polaroil bedre i stand til at servicere globale virksomheder i Grønland har ledelsen besluttet, at Polaroil også får dette ISO miljøcertifikat – ligesom Polaroil tidligere har erhvervet sig ISO 9001:2008 Kvalitetscertifikat. Disse 2 certifikater er nu realiseret. Det skal vi naturligvis være stolte af.

Det at få tildelt ISO certificering er i sig selv stort og en vigtig milepæl, for nu kan især de globale virksomheder med første øjekast bemærke, at Polaroil har nogle ledelsesmæssige værktøjer, som er international standardiserede – nu både på kvalitet og miljø, siger Peter Grønvold Samuelsen.

- ISO certificering og opbygning af et miljø-og kvalitetssystem gør det ikke alene. Nu er vi forpligtet til fortsat at arbejde med forbedringer af vores ledelsesmæssige værktøjer og dokumentation heraf. Jeg håber, at alle også fremover både vil og kan bidrage til dette, siger en stolt konst. energidirektør Tage Lindegaard

Polaroil var også til eksamen/audit i ISO 9001:2008 i november 2013 og fik lov til at beholde dette certifikat.