Ny frontfigur hos Demokraterne Ungdom

En af følgerne af det seneste valg til Inatsisartut er at der er kommet god gang i de politiske ungdomsorganisationer. Siumut Ungdom og IA Ungdom har længe været aktive, både blandt landets unge og i pressen, og nu følger Demokraterne Ungdom trop med nyvalgt bestyrelse.
Skrevet af Peter Troelsen
23. oktober 2013 05:39

Den nye formand for Demokraterne Ungdom hedder Randi Vestergaard Evaldsen, og hun har fået følgeskab af Rasmus Andersen, Mikkel Krogh Søndergaard, Kenneth Mortensen og Tillie Martinussen i bestyrelsen. De unge Demokrater vil bl.a. arbejde hårdt for at borgerne tager et medansvar i samfundet.

- Vi trænger til at unge kommer med deres bud på hvad der er vigtigt i politik. Alt for mange tror de skal have en løsning på alt for at involvere sig i, eller ytre sig om politisk arbejde. Sådan ser vi ikke på det, forklarer den nyvalgte formand.

Slutmålet for Demokraterne Ungdom hedder et bedre Grønland til efterkommerne. Derfor mener de, at det er på tide at begynde at diskutere politik her i landet.

- Det er ikke altid dem, der råber højest eller har længst erfaring, som er de dygtigste. Vi må gøre op med fornemmelsen af, at det ikke nytter noget at involvere sig i politik. Det gør det, og vi har i dén grad brug for friske øjne på vort lands problemstillinger, siger Randi Vestergaard Evaldsen.