Ny direktør for KNAPK

Fisker- og Fangerorganisationen KNAPK har tre måneder efter Alfred Jakobsens afgang fået ny direktør.
11. februar 2012 11:25

Formand Leif Fontaine oplyser, at Petrus Biilmann per 1. februar overtog den administrative styring af organisationen, hvor Niels Boassen de seneste måneder har været konstitueret direktør.

Afløseren Petrus Biilmann har siden 1984 bestredet en række topposter inden for fiskeriet og har blandt andet været direktør for Polar Seafood, Direktoratet for Fiskeri og Fangst samt APK - De Havgående Trawleres organisation.

Niels Boassen fortsætter som chefkonsulent for KNAPK, oplyser Leif Fontaine.

Mindre meddelsom var organisationens formand, da det i begyndelsen af december kom frem, at Alfred Jakobsen en måned tidligere var stoppet som direktør under uklare omstændigheder. En næstformand for en af KNAPK's lokalafdelinger fortalte dengang radioavisen, at der reelt set var tale om en fyring, som bundede i Alfred Jakobsens politiske tilhørsforhold til IA.

Nu har KNAPK så fundet hans afløser i Petrus Biilmann, og hans tiltræden falder sammen med, at Alfred Jakobsen ligeledes har sat sig i en ny direktørstol. I går blev det nemlig offentliggjort, at Alfred Jakobsen er  ansat som direktør i ICC's hovedkontor under Grønlands formandskab.