Ny direktør for INI

Økonomichef Jukku Mølgaard er konstitueret som administrerende direktør i det stormombruste boligselskab INI, efter Kenneth M. Hansen forlader posten ved udgangen af måneden.
Skrevet af Mads Fisker
30. marts 2012 06:40

Beslutningen er godkendt af den nyindsatte bestyrelse, der på et møde desuden har peget enstemmigt på Arctic Umiaq Lines direktør, Jette Larsen, som ny næstformand.

Sammen med advokat Lissi Olsen, som under ganske stor dramatik forleden afløste en fortørnet Erik Nørskov på formandsposten, skal Jukku Mølgaard og Jette Larsen nu finde en ny administrerende direktør til boligselskabet.

Formanden vil udvælge et rekrutteringsbureau til at hjælpe med opgaven, fremgår det af en meddelelse fra INI. Her lyder det desuden, at den nye bestyrelse glæder sig til at være med til at skaffe de resultater, som ejerne i Selvstyret efterspørger.

Naalakkersuisut-formand Kuupik Kleist nægtede forleden at udtale sig om, på hvilke områder den afgåede bestyrelse ikke havde løftet opgaven tilfredsstillende. Sikkert er det dog, at man var grundlæggende uenig om, hvorvidt boligselskabet er klar til at blive mere eller mindre løsrevet fra Selvstyret.

Den nye bestyrelse, som Naalakkersuisut har valgt ud i samarbejde med kommunerne, vil holde sit første ordinære møde i Sisimiut i midten af maj.