Ny direktør i KNR bliver Ivalo Egede

KNR's bestyrelse holdt møde fredag den 21. november, og der blev det besluttet, hvem der i fremtiden skal stå for driften af KNR.
22. november 2008 12:23

Bestyrelsen i KNR var positivt overrasket over den store interesse for stillingen som KNR's øverste chef. Der blev blandt kandidaterne til stillingen indkaldt adskillige personer til nærmere samtale. Valget af KNR's nye direktør faldt på Ivalo Egede. Ivalo Egede er uddannet cand. comm. fra Medier og Kommunikation på Roskilde Universitetscenter og har tidligere arbejdet blandt andet både som informationsmedarbejder på Grønlands Naturinstitut og som informationschef i Hjemmestyret.Bestyrelsen i KNR var positivt overrasket over den store interesse for stillingen som KNR's øverste chef. Der blev blandt kandidaterne til stillingen indkaldt adskillige personer til nærmere samtale. Valget af KNR's nye direktør faldt på Ivalo Egede.

 

Ivalo Egede er uddannet cand. comm. fra Medier og Kommunikation på Roskilde Universitetscenter og har tidligere arbejdet blandt andet både som informationsmedarbejder på Grønlands Naturinstitut og som informationschef i Hjemmestyret. Hendes aktive relationer til de grønlandske medier er, at hun er formand for Radio og TV Nævnet, ligesom hun også sidder som næstformand i Sermitsiaqs bestyrelse.

 

Ivalo Egede forlader sin nuværende stilling som marketingschef i Royal Arctic Line A/S og vil tage udfordringerne op i KNR 1. januar 2009.