Nuuk TV klar med nye kanaler

Indbyggerne i Nuuk har via Nuuk TV adgang til et større antal udenlandske kanaler. Der er kommet endnu flere til, og de kan ses uden beregning af eksisterende kunder indtil udgangen af april. Derefter har Nuuk TV fået lavet nye kanalpakker, og seerne vil da få et vide, hvad de kan se og til hvilken pris.
Skrevet af Peter Troelsen
13. februar 2013 10:33

Medlemmerne af Nuuk TV har fremover mulighed for at se TV3, der mest gør i amerikanske serier og reality tv, TV3 puls, der har stort set samme udbud af udsendelser som moderkanalen TV3 og TV3 sport 1, som førhen hed TV2 sport, og sender forskellig sport fra både de danske ligaer og det store udland.

Indenfor 3 – 4 uger kan Nuuk TV abonnenter også tune ind på 3+, der som sin hovedattraktion har Champions Leauge kampe, TV3 sport 2 og TV2 Fri, der dog først kommer på skærmen fra 1. maj.

Nyhedsfanatikere kan se frem til TV2 News, der i årevis har været meget populær i Danmark. Det er en 24 timers nyhedskanal, der i modsætning til DR Update, sender rigtigt fjernsyn det meste af dagen og ikke blot genudsendelser med ti minutters mellemrum. Desuden er der også blevet plads til TV2 Film og den nye kanal fra Danmarks Radio DR3.

For at få plads til de nye kanaler siger Nuuk TV farvel til DR2, der kan ses via Selvstyrets pakke, DR1 direkte, TV2 direkte, DR Update, der snart nedlægges af DR og 6éren tidsforskudt, så den kanal fremover kun sendes direkte.

Det kan godt undre at man fra Nuuk TV stadigvæk bruger kanalplads på at udsende DR1, som også er med i pakken fra Selvstyret. Der kunne man i stedet for have gjort plads til den meget populære kanal DR K som forsvandt da Selvstyret lavede ny pakke midt i januar.