Nuuk politi efterlyser vidner

Politiet i Nuuk har i weekendens løb fået to anmeldelser om vold foregået ved blok P. Da gerningsmand eller gerningsmændene endnu ikke er fundet beder politiet borgerne om hjælp.
Skrevet af Najaaraq Egede
14. marts 2011 10:56

Første sag

Den første anmeldelse handler om en 16-årig mand, der lørdag morgen klokken 4.20 opholdt sig ud for blok P, hvor der pludselig blev taget kvælertag bagfra på ham af en person, medens en anden tildelte ham flere slag i ansigtet.

Den 16-årige tabte i den forbindelse sin mobiltelefon, som blev stjålet af gerningsmændene. Mobilen er mrk. LG, pinkfarvet med touch-screen.

Anden sag

Den anden anmeldelse fik politiet lørdag klokken tre fra en 26-årig mand, som fortalte, at han ved 3-4-tiden blev overfaldet af 3 unge mænd ved den 3. opgang i blok P.

En mand fastholdt ham bagfra mens de 2 andre slog på ham. I samme forbindelse stjal gerningsmændene 400 kroner og mobiltelefon fra den 26-årige.

Politiet ser meget alvorligt på sagerne, og vil derfor gerne i kontakt med personer som i tidsrummet lørdag morgen mellem klokken 2-5 har mødt personer, som ved hvem gerningsmændene eller som kan beskrive personerne, som var nærheden af blok P.

Politiet kan kontaktes på telefon 32 14 48.