Flere end 90 kunstnere skal optræde under den ugelange kulturfestival om 4 uger. Billedet er fra 2017.Foto: Nuuk Nordisk Kulturfestival

Nuuk Nordisk Kulturfestival afslører program

Mere end 90 forskellige navne optræder på en ugelang fejring af grønlandsk og nordisk kunst og kultur.

- Glæd dig til musik, scenekunst, billedkunst, seminarer, udstilling, litteratur, workshops og meget, meget mere.

Det lover arrangørerne af Nuuk Nordisk Kulturfestival, som siden 2015 har været arrangeret hvert andet år i Nuuk, i en pressemeddelelse.

Arrangørerne bag dette års Nuuk Nordisk Kulturfestival har nemlig formået at få sammensat et program med flere end 90 forskellige kunstnernavne fra hele Norden på programmet, når festivalen løber af stablen om fire uger.

Af de 90 kunstnere, der skal optræde under den ugelange kulturfestival, er halvdelen grønlandske kunstnere som Jessie Kleemann, Da Bartali Crew, Makka Kleist, Karina Møller, Tarrak, Alexander Montgomery-Andersen og mange andre.

Dansk musikstjerne også på programmet

Udover de mange grønlandske navne kommer også kunstnere fra alle de nordiske lande, blandt andet forsangeren i de nu forgangne danske bands Swan Lee og The Storm, Pernille Rosendahl.

Koordinator på Nuuk Nordisk Kulturfestival, Jonas Nilsson, oplyser samtidig, at det har været vigtigt for arrangørerne at se grundigt på, hvad der oprindeligt var formålet med oprettelsen af Nuuk Nordisk Kulturfestival, da den blev grundlagt i 2015.

For efter den første festival i 2015 eksploderede udviklingen i antallet af optrædende kunstnere i 2017.

– Men i år bliver Nuuk Nordisk Kulturfestival mindre, end den var sidst. Det skyldes blandt andet, at festivalen i år håber, at fange det lokale publikum i højere grad, end det var tilfældet til sidste festival, lyder det i pressemeddelelsen.

Det fulde festivalprogram kan findes på hjemmesiden www.nuuknordisk.gl
 

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt