Nuuk Center langt fra klar

Fredag d. 27. juli slår Nuuk Center dørene op for kunderne, men her 14 dage inden den store åbningsdag har håndværkerne stadigvæk ualmindeligt travlt.
Skrevet af Peter Troelsen
13. juli 2012 08:19

I øjeblikket vrimler det med folk i arbejdstøj på vej ud af ind af det nye Nuuk Center, der står for at åbne om to uger. Inden da skal malere, tømrer og forretningsfolk ligge mange arbejdstimer i det nye store center. Butikker skal indrettes, elektrikerne skal have sat de sidste spots op og der skal gøres hovedrent i hele centeret. Der er dog slet ingen panik på hos butiksindehaverne.

-Det går helt efter planen. Selv om det ser ufærdigt ud, når man lige kommer ind af døren, så har vi her i butikken fulgt tidsplanen, og vi glæder os enormt meget til at vise vores nye flotte butikker frem for kunderne. Med det nye center kan vi endeligt få realiseret vores planer om at give både kunder og personale ordentlige forhold, fortæller Per Steen Larsen, administrerende direktør i Pisiffik A/S, som har lejet sig ind i en stor del af det nye center.

Der er blevet kælet for detaljerne i de nye butikker, og de forretningsdrivende har ofret store summer på deres nye butikker. Hos Pisiffik A/S er man ikke meget for at tale om penge, men den administrerende direktør er ikke afvisende overfor påstanden om, at vi nærmer os et nicifret tal.

-Vores fokus har været på indretningen, og på det punkt er vi ikke gået på kompromis. Det er velkendt, at kunderne også lader indtrykket af forretningerne spille ind, når de skal afgøre, hvor de handler. Jeg har så svært ved at sidde bag mit skrivebord i øjeblikket, jeg har meget mere lyst til at gå rundt i vores nye butikker og følge udviklingen. Vi er helt klar, når det hele kulminerer fredag 27. juli, siger en storsmilende Per Steen Larsen og ligner en mand, der mener, hvad han siger.