Nuuk Adventure Race på årets sidste sommerdag

Ifølge kalenderen slutter sommeren med udgangen af august måned, og netop den 31. august har Ladies Circle Nuuk valgt at arrangere Nuuk Adventure Race. Det er et velgørenheds Bike and Run race, hvor man deltager holdvis.
Skrevet af Peter Troelsen
23. august 2013 08:42

På hvert hold skal der være en løber og en cyklist. Hvem der cykler, og hvor længe af gangen, er op til deltagerne selv. Der skal bare hele tiden være en på cykel, og en der løber. Ruten bliver først offentliggjort på selve løbsdagen, så der gemmer sig mange forskellige overraskelser for deltagerne.

Under Nuuk Adventure Race vil deltagerne blive udsat for forskellige udfordringer under vejs. Disse udfordringer kan være overalt på ruten, og arrangørerne vil ikke ud med, hvad det er, der venter på deltagerne.

Der kan deltages i tre kategorier. Rene kvindehold, rene herrehold og mixhold. Det koster 400 kr.pr. hold at deltage, og sidste tilmelding er lørdag d. 24. august 2013.

Deltagerne medbringer selv en cykel og hjelme til cykelturen. Der vil være vand og frugt på ruten. Øvrig forplejning skal deltagerne selv sørge for.

Turen forventes at kunne klares på mellem to og fire timer. Den maksimale tid for gennemførelse er seks timer oplyser arrangørerne.

Tilmelding sker til adventureracenuuk@gmail.com. Tilmelding sker til adventureracenuuk@gmail.com.

Deltagergebyr på 400,- kr. pr hold der indbetales til reg 6471 konto 5273533, husk at angive navn ved indbetaling. Bemærk venligst at tilmelding først er gældende når betaling er registreret.

Læs mere her: https://www.facebook.com/NuukAdventureRace