NUSUKA har nu kun 20 medlemmer

Den tidligere direktør for NUSUKA, Ole Aggo Markussen, tvivler på arbejdsgiverforeningen NUSUKAs fremtid, eftersom medlems antallet nu er helt nede på 20. På den baggrund mener han ikke, at organisationen kan varetage sine medlemmers interesser.
Skrevet af Karsten Sommer
27. august 2009 16:50

- Så få medlemmer betyder manglende udviklingsmuligheder. Der mangler resourcer til at udvikle organisationen og yde medlemmerne en tilfredsstillende service, siger den tidligere direktør for NUSUKA, Ole Aggo Markussen, om grunden til hans farvel til arbejdsgiverorganisationen.

Han har i begyndelsen af året med kritiske øjne gennemgået medlemskartoteket i NUSUKA, hvor en del medlemmer, der ikke betalte kontingent, blev smidt ud af organisationen. Og sidst Ole Aggo Markussen talte de betalende medlemmer var der lidt over 20 tilbage.

Om Nusuka i fremtiden kan varetage medlemmernes interesser, tvivler Ole Aggo Markussen stærkt på, for der mangler opbakning. Nusuka kan dårligt nok arbejde for sine medlemmer lige nu, mener Ole Aggo Markussen.

- Det sidste års tid har der kun været penge til at holde den daglige drift igang, og det er jo slet ikke tilfredsstillende. Hvordan organisationen skal kunne holdes i live, må du spørge bestyrelsen om, siger den nu tidligere direktør.

Den dårlige økonomi betyder at organisationen hverken kan afholde kurser for sine medlemmer, endsige politisere på arbejdsmarkedet.

- En arbejdsmarkedsorganisations vigtigste opgave er, at politisere arbejdsmarkedet, men der er kun vægt bag det arbejde, hvis organisationen har nogle medlemmer, der bakker op om organisationen, siger Ole Aggo Markussen.

Han præciserer, at det var hans eget ønske at trække sig tilbage fra direktørposten i Nusuka, som han tiltrådte den 1.juli 2006.