Foto: Air Greenland

Nu er der sat endeligt punktum i AWG2016-projektet

Arrangørerne af Arctic Winter Games har sat sidste punktum for projektet.

Grønlands største arrangement af sin art, AWG2016, har givet mange praktiske og forskelligartede erfaringer i forhold til arbejdet med store projekter. Disse offentliggøres nu i rapporten ”AWG2016 - Erfaringer for fremtiden” så de kan benyttes af andre projekter i Grønland.

Rapporten har til formål at beskrive og diskutere, hvorvidt og hvordan AWG2016 organisationen indfriede de mål der var lagt for projektet.

Læs også AWG-ledelse er tilfreds med overskud

Rapporten er tiltænkt folk, der arbejder med projekter eller events i en grønlandsk kontekst, så alle erfaringerne ikke går i glemmebogen, men kan blive brugt for fremtiden.

- Med vores afsluttende rapport, som er anvendelig viden for fremtidige projekter, sætter vi den sidste sløjfe på vores arbejde med at skabe flere erfaringer og udvikle kompetencer når det gælder grønlandske projekter. Som land har vi lige nu et rigtig godt udgangspunkt, for AWG2016 har vist at folk gerne vil løfte store opgaver i fællesskab. Spørgsmålet er bare: Hvad det næste bliver? udtaler AWG2016 General Manager, Maliina Abelsen, i en pressemeddelelse.

Læs også Stadig millioner på kontoen efter AWG 2016


 

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt