Nomineret til nettets Oscar

Den grønlandske hjemmeside for turisme herhjemme greenland.com er blevet nomineret til en såkaldt Webby Award i kategorien "turisme".
Skrevet af Mads Ullerup
12. april 2012 06:27

The Webby Award er blevet uddelt i USA hvert år siden 1996 og er internettets mest anerkendte svar på den kendte Oscar-uddeling.

Visit Greenlands direktør Anders Stenbakken glæder sig over nomineringen, som han ser som et enormt rygstød til Grønland og det nationale turistråd.

- Vi er meget stolte på Grønlands vegne, at vi som et så lille land kan mønstre et website, der kan måle sig med de allerbedste turismehjemmesider i verden, siger Anders Stenbakken i en pressemeddelelse.

- Da vi lancerede sitet for cirka et års tid siden, var vi ikke i tvivl om, at det var et af de bedste og flotteste hjemmesider i Nordatlanten og Norden generelt, men nu har vi papir på, at greenland.com hører til i den absolutte verdenselite, siger den glade direktør.

The Webby Award uddeles den 21. maj i New York, men vinderne i de forskellige kategorier offentliggøres allerede den 1. maj.

Greenland.com blev lanceret i marts 2011 af Visit Greenland.