Noah Lyles efter positiv coronaprøve: OL er slut for mig

Noah Lyles er ifølge eget udsagn færdig ved OL, efter at han er blevet smittet med coronavirus.
- Jeg tror, at det her er enden på mit OL 2024. Det blev ikke det OL, som jeg havde drømt om, men det har stadig givet mig så meget lykke i hjertet. Jeg håber, at I alle har nydt showet, skriver Lyles. Foto © : Jewel Samad/AFP/Ritzau Scanpix
Skrevet af Ritzau
09. august 2024 08:13

Den amerikanske sprinter Noah Lyles, som vandt guld ved 100 meter løb i OL i Paris, er færdig ved legene, efter at han er blevet testet positiv for coronavirus.

Det skriver han natten til fredag på det sociale medie Instagram.

- Jeg tror, at det her er enden på mit OL 2024. Det blev ikke det OL, som jeg havde drømt om, men det har stadig givet mig så meget lykke i hjertet. Jeg håber, at I alle har nydt showet, skriver Lyles.

Noah Lyles skuffede fredag på sin favoritdistance, 200 meter, og var et godt stykke efter Letsile Tebogo fra Botswana - helt præcist 0,24 sekunder - som vandt guld.

Dermed måtte Noah Lyles tage til takke med bronze. Lidt bedre gik det for landsmanden Kenneth Bednarek, der tog sølvmedaljen i tiden 19,62 sekunder.

Vandt guld i søndags

Noah Lyles forklarede senere på dagen, at han var blevet smittet med coronavirus og derfor var svækket i finalen.

Amerikaneren vandt søndag guld i en af de tætteste 100 meter løb i nyere olympisk historie. Her kom han i mål fem tusindedele af et sekund foran Kishane Thompson fra Jamaica.

Lyles rejser fra Paris med en enkelt guldmedalje og en enkelt bronzemedalje.

Det var ventet, at han også skulle have været en del af USA's hold til finalen i 4 x 100 meter stafet. Den bliver afviklet fredag klokken 19.47.