Nive snart på turne

Den populære grønlandske sangerinde Nive Nielsen og hendes band The Deer Children tager i denne uge hul på et travlt 2011, med start i Grønland.
Skrevet af Karsten Sommer
07. februar 2011 04:17

Samtidig med at hun arbejder på indspilning af ny CD, indleder hun i denne uge en lille Grønlandsturné sammen med en anden grønlandsk kunstner, der har vakt opsigt i udlandet, sangeren Simon Lynge.

De starter på onsdag den 9.februar i Simon Lynges hjemby, Qaqortoq, og optræder dernæst på fredag i Katuaq i Nuuk. Og Nive Nielsen lover to enestående koncerter med gæstesolister og nye sange på programmet.

Efter det, varer det et stykke tid før Nive Nielsen kan opleves her i landet igen. Hun får et travlt forår med koncerter i bl.a. Skandinavien, England, USA og Canada.

Blandt andet skal hun spille flere gange på den store Nordiske festival By:Larm i Oslo i midten af februar og i Huset i Magstræde i København den 21.februar.

Dagen efter gælder det Musikcafeen i Århus, og derfra tager Nive Nielsen på turne til England. Til marts går turen så til USA og Canada.