Nikku Olsen både voldsmand og løgner

Det viser sig nu, at Nikku Olsen ikke alene har ført vælgerne bag lyset med sine bortforklaringer om sin stærkt voldelige fortid. Han har også både sparket og slået sin tidligere kæreste med knytnæve på en måde, at kvinden efterfølgende blev indlagt på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk.
Skrevet af Peter Troelsen
11. april 2013 08:48

Sermitsiaq.ag kan i dag afsløre, at Nikku Olsens forklaringer om en lussing og et forlig gjorde ham uværdig til at sidde i Inatsisartut, under ingen omstændigheder holder vand. Sandheden er, at Nikku Olsen, foran sin tidligere kærestes 6 årige barn, overfaldt kvinden med både knytnæveslag og spark. Det er grunden til  Nikku Olsens afgang fra posten i Inatsisartut.

Det kan undre, at hans parti i går udsendte en støtteerklæring til partistifteren, og deri fastholdt at det hele var en storm i et glas vand, og hans brøde var at han havde uddelt en lussing. Det viser sig nu mindre end 24 timer efter, at være decideret usandt. KNR prøver i øjeblikket på at få en kommentar fra Partii Inuit, om de stadigvæk bakker op omkring deres formand efter den seneste afsløring.

Nikku Olsen erkender nu, at det ikke var sandt, at han kun havde uddelt en lussing, og det heller ikke var korrekt, at han havde indgået et forlig. Sandheden var, at han slap for en tur i retten, fordi han vedtog en udenretslig bøde, der i lovmæssig forstand er at sammenligne med en dom.

Hvordan vælgerne, der har stemt på Nikku Olsen, stiller sig til de seneste indrømmelser, er uvist, men det kan være svær at forestille sig, at Nikku Olsen har en fremtid indenfor politik efter det har vist sig, at han er en voldsmand.