Niels Thomsen indstilles til ny formand for Demokraterne

Randi Vestergaard Evaldsen genopstiller ikke som formand for Demokraterne, og en enig hovedbestyrelse indstiller Niels Thomsen som ny formand.
Foto © : Niels Thomsen
Skrevet af Thomas Munk Veirum
29. maj 2018 08:28

I en pressemeddelelse oplyser oppositionspartiet Demokraterne, at Randi Vestergaard Evaldsen ikke genopstiller som formand for partiet på landsmødet 16.17. juni.

Ifølge meddelelsen er hovedbestyrelse enige om at indstille Niels Thomsen som ny formand.

- Jeg synes, at Demokraterne er inde i en god udvikling, og jeg vil kæmpe for, at fremgangen kommer til at fortsætte. Ingen skal være i tvivl om, at målet er at blive landets største parti, så vi kan opnå maksimal indflydelse på den politik, der skal føres, og vi kan udvikle samfundet i en positiv retning, udtaler Niels Thomsen.

For at Niels Thomsen kan blive formand, skal han vælges på partiets landsmøde. Han var Demokraternes helt store stjerne ved Inatsisartutvalget, hvor han fik 2773 personlige stemmer.

Randi Vestergaard Evaldsen håber, at fortsætte som en del af partiets ledelse. Hun ønsker at stille op som politisk næstformand ved det kommende landsmøde.

- Jeg er mega-stolt over det, som vi i Demokraterne har opnået under min ledelse, og jeg glæder mig så meget til at være en del af det hold, der skal videreføre succesen, men det bliver ikke som formand, udtaler Randi Vestergaard Evaldsen.

Evaldsen meddelte hovedbestyrelsen, at hun ville trække sig som formand på et hovedbestyrelsesmøde 27. maj