Natteravnene på gaden i Sisimiut

Det er blevet sikrere for unge mennesker at færdes i nattelivet i Sisimiut efter Natteravnene har etableret en afdeling i byen. Den blev startet i weekenden, og allerede lørdag aften var de på gaden for første gang.
Skrevet af Peter Troelsen
22. januar 2014 03:31

Til stiftelsesmødet var der besøg fra afdelingen i Nuuk, og der var en instruktør fløjet ind fra Danmark med det ene formål at få en velfungerende gruppe samlet. Der var borgermøde om sagen og der blev det besluttet at lave en styregruppe med ni mennesker.

Lørdag aften var Natteravnene så på gaden i nattelivet for første gang, og det blev hurtigt klar for enhver, at der er brug for Natteravnene også i Sisimiut.

- Det var tydeligt at der er i højt grad brug for Natteravnene i Sisimiut.  På først prøvevandring mødte vi cirka 50-60 børn og unge fra 8 år og op, som var ude efter kl. 24.00, forklarer Natteravnenes talskvinde Merete Smith-Sivertsen.

Alle interesserede i at være aktiv i Natteravnene er velkommen til at tjekke Natteravnenes Facebook side under `Natteravnene Sisimiut´ eller skrive til Sisimiut@natteravnene.dk.