Narsaq-spillere vandt i Nuuk

Bymesterskabet i badminton i Nuuk havde besøg af spillere fra Narsaq, som klarede sig godt. Se resultater og billeder.
Skrevet af Noah Mølgaard
28. november 2011 11:52

Nuka Mark Nielsen fra Narsaq. Det er formentlig et navn vi kommer til høre mere meget til. Den kun 13-årige spiller deltog i bymesterskabet i Nuuk hvor han stillede op i U-19 og U-17. Han kom godt nok ikke med til single-finalen, men har efterladt et godt indtryk.

Bymesterskabet i Nuuk blev afsluttet adventsøndag. Det blev som ventet Frederik Elsner og Sara Lindskov Jakobsen, der vandt i single. De to grønlandsmestre mødte også hinanden i indledende runde i herresingle, hvor Sara Lindskov tabte med 21-15, 21-7. Sara Lindskov mødte også Daniel Boassen i indledende runde, hvor hun tabte med 21-13 og 22-20.

Bymesterskabet i Nuuk havde besøg af unge spillere fra Narsaq, som nu er rejst hjem igen med gode sportslige erfaringer med i bagagen.

Ineqi Sakariassen og Cece Josefsen fra Narsaq vandt guld i damedouble for U-17, mens Nuka Mark Nielsen og Cece Josefsen vandt sølv i mixdouble for U-17. Nuka Mark Nielsen og Martin Sikemsen vandt sølv i herredouble, hvor Nick Jakobsen og Thomas Madsen vandt guld.

- Men vi må nok sige, at Nuka Mark Nielsen er et af de allerstørste talenter i ungdomsrækken. Og vi skal huske at han kun er 13 år, siger Anni Damgaard fra B-67, der fulgte med i kampene i Godthåbhallen og Inussivik.

Hans Brummerstedt fra B-67 blev tredobbelt mester hos U-19, da han vandt i single, double og mixdouble. Sara Lindskov Jacobsen blev også tredobbelt mester i single, double og i mixdouble.

Bymesterskabet i Nuuk var også en god lejlighed for de unge spillere at gøre indtryk inden holdet til Arctic Winter Games bliver udtaget.

Klik på linket for neden for at se samtlige resultater.