Narsaq Politi efterlyser speedbåd med 19-årig mand

Narsaq politi efterlyser en speedbåd med en 19-årig mand, der er sejlet fra Narsaq lørdag den 20. juli omkring kl. 5 om morgenen og ikke set siden.
Skrevet af Karsten Sommer
21. juli 2013 12:49

Narsaq politi efterlyser en speedbåd med en 19-årig  mand, der sejlede fra Narsaq i går lørdag omkring kl. 5 om morgenen.

Den unge mand er ikke set siden.

Jollen er cirka 18-20 fod af mærket  Yamarin C 59, hvid med halvåben kabine, og en 115 HK motor.

Den 19 årige mand er fra Qaqortoq, og var på ferie i Narsaq. Efter det oplyste havde han natten mellem fredag og lørdag et skænderi med andre unge i byen i forbindelse med en fest.

Dernæst har et vidne set ham sejle fra havnen i Narsaq ved A34 cirka klokken 5 lørdag morgen.

Siden har man ikke set noget til ham. Den savnede beskrives som en sejlkyndig, erfaren og normalt fornuftig ung mand, der kender området.

Men selvom både politiets kutter Sisak 3 samt familiemedlemmer lørdag har søgt efter den 19-årige, er der ikke fundet spor efter båd eller person.

Også inspektionsskibet Vædderen, der tilfældig var i området, har haft sin helikopter i luften, og deltager fortsat i eftersøgningen i dag.

Politiet anmoder alle, der evt. har set noget til den savnede eller har oplysninger i sagen til at kontakte Narsaq politi på tlf. 701124 eller anden politimyndighed.