Foto: KNR

Naleraqs årsregnskab uafklaret pga. loginproblem

Partii Naleraq har ikke afleveret sit årsregnskab for 2014, da ingen i partiet kan logge ind på en bestemt computer. Sekretæren har taget koden med, da vedkommende forlod partiet. Det siger en beklagende partiformand Hans Enoksen.

- Vores sekretær arbejder her ikke længere, og vi kan ikke få fat på indkomstpapirene og andre informationer, som er i hans computer, siger Hans Enoksen til KNR.

Årsregnskabet ligger allerede hos revisor, som kun mangler de sidste oplysninger, før det kan gøres færdig.

- Vi skal henvende os til Inatsisartuts Bureau og bede om en ny adgangskode til computeren, og derefter kan vi aflevere de sidste manglende oplysninger til revisor. Jeg er selvfølgelig ked af, at det er nået så vidt, men der skal ikke være nogen tvivl om, at regnskabets indhold bliver rigtigt, lyder det fra Hans Enoksen.

Læs også Siumuts økonomi vakler

Han oplyser, at sekretæren stoppede arbejdet hos partiet umiddelbart efter Inatsisartuts forårssamling, og siden da har partiet ikke kunnet logge ind på den tidligere sekretærs computer.

- Vi kan først få andres adgangskoder, når vi får tilladelse fra Inatsisartuts Bureau, siger Hans Enoksen og tilføjer, de kun har plads til en enkelt sekretær, fordi partiet ikke er så stort.

 

Vigtigt pga. pengene

Men trods det for sent afleverede årsregnskab, siger Hans Enoksen, at han udemærket ved, at det er vigtigt at aflevere til tiden.

- Vi får jo ikke tilskud, hvis vi ikke afleverer årsregnskabet, så det er jo meget vigtigt, at vi afleverer. Men vi prøver, at gøre det færdigt nu, og jeg er ikke i tvivl om, at det nok skal lykkedes, siger Hans Enoksen.

Læs også IA har den største gæld

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt