NAIP hylder kærligheden

Der er lagt op til motion af lattermusklerne når foreningen af amatørskuespillere og underholdere i Nuuk, NAIP, blænder op for årets efterårsshow.
Skrevet af Louise M. Kleemann
08. november 2011 12:55

Efterårsshowet byder i år på underholdning i kærlighedens tegn:

- Vi har kaldt showet ”kærlighed”, fordi vi vil fortælle om kærligheden i forskellige udtryksformer. Der vil være sketches, der vil være sange, der vil være danse og selvfølgelig vil der også være folkedanse og sjove parodier, der kendetegner enhver NAIP-show, fortæller to af koordinatorerne Tukummeq E. Martensen og Ane Berthelsen.

Belært af tidligere erfaringer har bestyrelsen for NAIP besluttet, at invitere pensionister og førtidspensionister til generalprøven, der finder sted på torsdag.

- Mange har tidligere gået forgæves til vores shows. Det forsøger NAIP at gøre bod på i år, idet bestyrelsen har besluttet, at invitere pensionister og førtidspensionister til generalprøven. De skal blot vise pensionistkortet, så kommer de gratis ind, lyder det fra NAIP.

NAIP har i år satset på at starte en børne- og unge afdeling og ifølge koordinatorerne er det lykkedes over alt forventning.

- Det er en glæde at følge med børns og unges tydelige udvikling i folke- og trommedanskunsten. Det er helt fantastisk. Børnene glæder også meget til at deltage i showet, fortæller de to koordinatorer.

Efterårsshowet finder sted fredag aften i kulturhuset Katuaq.