Naalakkersuisut præsenterer ny strategi mod seksuelle overgreb

Det skal være slut være med seksuelle overgreb i Grønland. Naalakkersuisut præsenterer mandag eftermiddag deres bud på, hvordan kampen mod et af samfundets helt store problemer skal styrkes.

Naalakkersuisoq for Sociale Anliggender og Justitsområdet, Anthon Frederiksen lancerer i eftermiddag strategien Killiliisa - Lad os sætte grænser.

Socialstyrelsens koordinator for Killiliisa-strategien, Ditte Enemark Sølbeck, fortæller her lidt om, hvad der bliver præsenteret klokken 16.30 mandag eftermiddag.

- Vi præsenterer vores nye strategi mod seksuelle overgreb, som kommer til at løbe fra 2018 til 2022. Målet er at nedbringe antallet af seksuelle overgreb og så skal vi sikre, at der bliver en bedre støtte og behandling til både ofre og pårørende og hvem der ellers har behov for hjælp i forbindelse med seksuelle overgreb, siger hun.

Strategien præsenteres i Lille Sal i kulturhuset Katuaq i Nuuk med taler fra blandt andre Naalakkersuisoq Anthon Frederiksen, Gukki Nuka og musik fra Katsi Kleist.

- Dette skal være startskuddet til at bryde tabuet samt skabe positive forandringer, hvor ALLE skal inddrages og høres, for at vi sammen kan finde frem til de bedste løsninger, udtaler Anthon Frederiksen forud for præsentationen.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt