Museumsjul i Sisimiut

I den kommende weekend er der lagt op til, at der jules på museet i Sisimiut. Både lørdag og søndag har museet åbent fra 11.00 til 15.00, og der er specielle juleaktiviteter på programmet.
Skrevet af Peter Troelsen
12. december 2013 11:47

Både børnene og de voksne har muligheder for gode juleoplevelser, hvis de aflægger besøg på museet i Sisimiut. Der er juleværksted, nissejagt, og på søndag holdes der også jul i tørvehytten på Sisimiut Museum.

På juleværkstedet kan der klippes og klistres, og der vil være mulighed for at få testet kreativiteten, hvis man har valgt at lave stearinlys eller sælskindsnisser.

Museet har i år fået besøg af en masse drillenisser, som har lavet juleløjer i museets udstillinger. De stiller alle mulige nisse-spørgsmål om julen i gamle dage. De bedste nissejagere deltager i lodtrækningen om en rigtig nissegave, og der udleveres svarark på både grønlandsk og dansk i museets butik.

Søndag er der pyntet op i museets tørvehytte, og der er mulighed for at få læst julehistorier. Oplæsningen foregår på grønlandsk. Imens historierne fortælles er der saft, kaffe, the og julekager.

Arrangementet på Sisimiut Museum er gratis for alle deltagerne.