MIPI-formand trækker sig til fordel for politik

Formanden MIPI, Naaja Nathanielsen, trækker sig nu fra bestyrelsen. Det sker, efter at hun blev valgt til Landstinget for Inuit Ataqatigiit.
09. juni 2009 12:49

Den 34-årige psykolog Naaja Nathanielsen trækker sig nu som formand for Videnscenter for Børn og Unge, MIPI. Der sker, efter at hun i sidste uge blev valgt ind i Landstinget for IA.

Pladsen i Landstinget er ifølge MIPI årsagen til, at Naaja Nathanielsen forladet MIPI. Der har dog været spekulationer om, at debut-politikeren går hen og bliver landsstyremedlem.

Naaja Nathanielsen har været medlem af bestyrelsen i MIPI siden 2003, hvor hun fra 2007 har været formand.

- Det har været spændende at være med til at præge MIPIs udvikling fra starten, og jeg er stolt over de resultater, der er opnået, og som har været til glæde for mange, siger Naaja Nathanielsen.

MIPI skriver i en pressemeddelelse, at Nathanielsen har bidraget med stor faglige viden omkring børn og unges vilkår i arbejdet med MIPIs projekter.

- Det er uundværlig viden, som i høj grad har præget mange diskussioner og beslutninger i bestyrelsen, og som har ført til gode resultater og bidraget til en god og konstruktiv debat om sociale forhold i landet, skriver MIPI.

Naaja Nathanielsens afløser skal indstilles af Landsbiblioteket, og godkendes af det ny landsstyre.