Minik Dahl Høgh topscorer ved PM

Selv om det ikke blev til en deltagelse ved næste års VM formåede Grønland at sætte sig i respekt og Minik Dahl Høgh blev turneringens suveræne topscorer med 49 mål i fem kampe. Det indbragte ham også, som den eneste grønlandske spiller, en plads på All Star holdet ved turneringens afslutning.

Paraguay blev lammetævet i placeringskampen om femtepladsen, men det hjalp desværre ikke Grønland nærmere en plads ved VM i Spanien. De gik som forventet til Argentina, Brasilien og Chile, men Grønland fik værdifuld international rutine med et hold med mange unge spillere fra grønlandske klubber.

-Holdet til denne turnering skal slet ikke toppe endnu. Vi har fået nogle helt unge spillere spillet ind på holdet, og det lover godt for de fremtidige mesterskaber. Jeg har satset på ungdommen og spillerne i de hjemlig klubber, og jeg håber, det vil give ekstra motivation til de hjemlige spillere, når de kan se, at man ikke behøver at spille i Danmark eller andre steder i udlandet for at komme til de store mesterskaber, fastslog landstræner Niels Møller overfor knr.gl.

Under De Panamerikanske Mesterskaber spillede Grønland sin landskamp nummer 100 siden optagelsen i IHF, og som noget helt specielt spillede Rasmus Larsen samtidig også sin landskamp nummer 100. Med Rasmus Larsens, i håndboldsammenhæng, ret høje alder tyder meget på, at landsholdet i fremtiden må klare sig uden sin suverænt mest rutinerede spiller.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt