Michael Rosing glæder sig til en fast plads i Inatsisartut

Han har adskillige gange været inde i landets lovgivende forsamling som suppleant for andre Demokrater, men nu får han sin helt egen plads i Inatsisartut. Det ser Michael Rosing frem til, og han håber at han kan gøre en positiv forskel.

Fra starten af forårssamlingen i Inatsisartut trækker Jens B. Frederiksen sig, og det giver plads til Michael Rosing som suppleant. Både Ulrik Blidorf og Justus Hansen stod foran Rosing i rækken, men de har af forskellige årsager frasagt sig muligheden.

-Det bliver spændende at have en fast plads i Inatsisartut. Det har jeg arbejdet på længe, og jeg var faktisk ved at miste lysten til politisk arbejde, men nu er muligheden der, og jeg kaster mig ind i arbejdet med alt hvad jeg har i mig, lover Michael Rosing.

Demokraterne har mistet to tidligere medlemmer af Naalakkersuisut i siden valget i marts, men det tror Michael Rosing ikke bliver nogen svækkelse af partiet og dets muligheder i fremtiden.

-Både Palle og Jens har været dygtige politikere, men de har også delt befolkningen i to. Dem der var glade for Palle og Jens og dem, der ikke var så begejstrede. Nu står vi to unge mennesker som repræsentanter i Inatsisartut, og jeg er helt sikker på, at vi kan føre Demokraterne frem til et godt valg, hvornår det end må komme, forklarer Michael Rosing overfor knr.gl.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt