Michael Rosing glæder sig til en fast plads i Inatsisartut

Han har adskillige gange været inde i landets lovgivende forsamling som suppleant for andre Demokrater, men nu får han sin helt egen plads i Inatsisartut. Det ser Michael Rosing frem til, og han håber at han kan gøre en positiv forskel.
Skrevet af Peter Troelsen
29. januar 2014 09:40

Fra starten af forårssamlingen i Inatsisartut trækker Jens B. Frederiksen sig, og det giver plads til Michael Rosing som suppleant. Både Ulrik Blidorf og Justus Hansen stod foran Rosing i rækken, men de har af forskellige årsager frasagt sig muligheden.

-Det bliver spændende at have en fast plads i Inatsisartut. Det har jeg arbejdet på længe, og jeg var faktisk ved at miste lysten til politisk arbejde, men nu er muligheden der, og jeg kaster mig ind i arbejdet med alt hvad jeg har i mig, lover Michael Rosing.

Demokraterne har mistet to tidligere medlemmer af Naalakkersuisut i siden valget i marts, men det tror Michael Rosing ikke bliver nogen svækkelse af partiet og dets muligheder i fremtiden.

-Både Palle og Jens har været dygtige politikere, men de har også delt befolkningen i to. Dem der var glade for Palle og Jens og dem, der ikke var så begejstrede. Nu står vi to unge mennesker som repræsentanter i Inatsisartut, og jeg er helt sikker på, at vi kan føre Demokraterne frem til et godt valg, hvornår det end må komme, forklarer Michael Rosing overfor knr.gl.