Michael Binzers afløser er fundet

Michael Højgaard, der nu er topchef i Lindpro, bliver administrerende direktør i Air Greenland senest den 1. august i år.
Skrevet af Noah Mølgaard
01. februar 2013 08:44

Der bliver dog ikke tale om et helt nyt bekendtskab, meddeler bestyrelsesformand i Air Greenland Jens Wittrup Willumsen. Michael Højgaard har været ansat i Air Greenland  fra 1994 til 1998, hvor han først fra teknisk chef og avancerede senere til kommerciel ansvarlig.

Michael Højgaards tidligere ansættelse i Air Greenland og hans erhvervskarriere i Danmark har vejet tungt, da det grønlandske flyselskab skulle vælge topchef.

- Med Michael Højgaard får Air Greenland en erfaren leder med erfaring fra luftfart og ikke mindst fra 5 år i Grønland. Grønland står overfor store forandringer og det er væsentligt for selskabet at have en leder som sammen med medarbejderne kan fortsætte den positive udvikling, Air Greenland er inde i, siger bestyrelsesformand i Air Greenland Jens Wittrup Willumsen.

- Konkurrencen i luftfart til, fra og i Grønland tager til, men nye forretningsmuligheder er også i fremmarch. Air Greenland har brug for en leder som kan sikre konkurrencekraften i selskabet og samtidig gribe nye vækstmuligheder til glæde for selskabet og samfundet. Michael er en ambitiøs og energisk leder som lægger vægt på involvering af medarbejdere og på kommunikation i ledelsesarbejdet, siger Jens Wittrup Willumsen.

Michael Binzer, der har været administrerende direktør i Air Greenland i 5 år flytter til Tele Post per 1. april.