Michael Binzer har sagt op i TELE-POST

Selskabet skal have ny administrerende direktør, efter at Michael Binzer har opsagt sin stilling pga. manglende opbakning.
Skrevet af Camilla Dam
10. september 2014 09:00

- Jeg har været så privilegeret at stå i spidsen for udarbejdelsen af en ambitiøs strategiplan.

- Det er med beklagelse, at jeg opsiger min stilling, men jeg føler ikke længere, at jeg nyder den tillid, som efter min opfattelse er nødvendig for at kunne lede selskabet og gennemføre strategien, udtaler Michael Binzer i en pressemeddelelse.

Bestyrelsen er ked af, at den administrerende direktør har sagt op.

- Uanset forløbet af en række konkrete sager havde bestyrelsen set frem til fortsat samarbejde med Michael.

- Bestyrelsen værdsætter og takker for den store indsats, som Michael har ydet, forklarer bestyrelsesformand Agner Mark.

TelePost beklager
Følelsen af manglende tillid tog efter alt at dømme form i forbindelse med en pressemeddelelse fra TelePost den 25. august med overskriften ”TelePost beklager”.

Her måtte Michael Binzer undskylde nogle fejlagtige informationer i forbindelse med finansiereingen af en søkabelforlængelse.

- Jeg skal beklage den negative fremstilling, som mine udtalelser til avisen AG har givet anledning til, lød det fra Binzer den gang.

Mens man i pressemeddelelsen skrev: Desværre har omtalen og udtalelserne fra adm. direktør Michael Binzer givet et misvisende billede af beslutningsprocessen.

Ingen kommentarer fra Binzer
Agner Mark mener dog ikke, det er den meddelelse, der har fået Binzer til at forlade virksomheden. Det siger han til KNR.

Radioavisen har talt med Binzer efter hans opsigelse, men han ønsker ikke at udtale sig om sagen.

Tele-Post har konstitueret vicedirektør Steen Montgomery-Andersen som adm. direktør, mens Michael Binzer i opsigelsesperioden vil være til rådighed for selskabet.

Michael Binzer har været administrerende direktør i Tele-Post i cirka halvandet år.