Mere internet for pengene

Lige så snart Telestyrelsen har godkendt TelePosts ansøgning om lov til at ændre indholdet i to af firmaets internetpakker, kan kunderne se frem til mere internet for de samme penge. Det gælder de to abonnementstyper Gold og Premium, og det gælder for kunderne i hele landet.
Skrevet af Peter Troelsen
20. november 2012 13:20

I øjeblikket betaler kunderne 599 kr. for 3 GB data i Gold-abonnementet, det vil i fremtiden være 9 GB, og Premium-kunderne kan se deres datamængde øget fra 9 til 20 GB. Helt i tråd med hvad konstitueret adm. direktør Steen Montgomery-Andersen lovede, efter der kom en løsning på striden om udbudsvilkår i Nuuk.

- For nyligt sænkede vi priserne på mobildata. Nu søger vi om tilladelse til at udvide de to største bredbåndspakker, der sælges i hele landet. Vi ser det nemlig som vores fornemmeste opgave at kæmpe for billigere og bedre internet for hele samfundet, siger tele-direktør Anders Barslund i en pressemeddelelse.

Så er det op til Telestyrelsen om internetbrugernes drømme skal gå i opfyldelse inden jul. I hvert fald vil man nu tage fat på behandlingen af ansøgningen.

Trods gentagne henvendelser til Telestyrelsen har det ikke været muligt at få en kommentar om tidshorisonten for godkendelsen af det nye indhold af de to internetpakker fra TelePost.

Her på knr.gl har Ib Uldum Glindorf tidligere været fremme med en skarp kritik af den måde TelePost behandlende kunderne udenfor Nuuk, men også fra den side er der positive ord i retning af det nye tiltag.

-Det er rart, at man har taget hensyn til hele landet. Jeg har oplevet fremgang fra TelePost i de seneste måneder. De holder deres løfte om 4 megabits forbindelse til os her på Diskoøen, og nu fordobler de oven i købet også datamængden. Under alle omstændigheder er det os kunder, der er den store vinder i denne sag, fastslår Ib Uldum Glindorf.