Medaljeregn over bordtennislandshold

De grønlandske bordtennisspillere gjorde en god figur ved Arctic Open. Se galleri
18. maj 2014 15:32

I denne weekend blev Arctic Open 2014 i bordtennis afviklet i Torshavn, med deltagelse fra Færøerne, Island og Grønland. Under denne turnering har Grønland sikret sig en del medaljer.

Landstræner for seniorlandsholdet Tommy Jørgensen fremhæver, at det er en af det bedste præstationer, han har set af et grønlandsk landshold gennem tiden. Så han er fortrøstningsfuld for landsholdet, da han også ser potentiale i nogle af de unge spillere, som er godt på vej mod seniorlandsholdet.

Som turneringens overraskelse fremhæver Tommy Jørgensen mixdouble parret Sivkersok Gärtner og Julius Anike fra Grønland, som spillede sig til en finale plads efter have slået flere favoritter. De tabte beskedent i finalen i femte og afgørende sæt med 11-8, til det bedste islandske par.

- Kort sagt er vi fra forbundets side tilfreds med landsholdets indsats og resultater, set i lyset af at, Grønland spillede sig frem til 6 finaler i forskellige discipliner, hvor af vi fik 1 guld, 5 sølv og 6 bronze medaljer, lyder det i en meddelelse.