AWG 2018 Medaljehøsten stiger støt

Arctic Winter Games går i dag i gang med en spændende dag, med masser af semifinaler og også medaljekampe med grønlandsk deltagelse i både futsal - bordtennis og badminton.
Sondre Slettemark giver hånd til bronzevinderen. Foto: Uiloq Slettemark
Skrevet af Karsten Sommer
23. marts 2018 07:28

Men allerede torsdag tog Grønlands medaljehøst et gevaldigt hop opad. Fredag morgen står Grønland noteret for 27 medaljer - 9 flere end i går morges.

Det er blandt andet Arctic Sports-udøveren Tonny Fisker, der både fik endnu en guldmedalje og desuden et par bronzemedalj er i går.Der blev også guld til Mick Josefsen i Arm Pull mens Andreas Johansen og Lone Nikolajsen Hansen fik sølv i Arctic Sports.

Biathlon ski-skyderen Sondre Slettemark vandt ligeledes i går sin anden sølvmedalje - og de grønlandske deltagere i Dene Games var også med til i går at øge medaljehøsten til altså nu 27 i alt: 8 af guld - 9 af sølv og 10 af bronze.

I futsal er der semifinaler i dag med grønlandsk deltagelse i alle.

De yngste futsal drenge gik nærmest helt amok i går, hvor de både slog Nordvestterritoriet med 22-1 og senere på dagen besejrede Alaska 8-0 på vej mod semifinalen. Hvor de i dag igen skal møde NWT, som de lammetævede i går.

Også bordtennis og badminton har masser af afgørende kampe i dag - følg udviklingen på KNR.gl hvor vi løbende lægger nye historier på.