Mange indbrud i dagtimerne

Det kræver gode nerver at være indbrudstyv og udføre sit arbejde, imens ofrene er hjemme. Ikke desto mindre sker det ret ofte i øjeblikket, at politiet i Nuuk rykker ud til netop den slags indbrud.
Skrevet af Peter Troelsen
22. april 2013 09:13

Politiet opfordrer derfor folk til at få styr på, hvem der opholder sig i ens nærområde, og hjælpe naboer og omkringboende med at få meldt eventuelle uregelmæssigheder til ordensmagten. Desuden kan man sikre sit hjem ved ikke at forlade huset med åbne vinduer eller ulåsede døre. Det er også en god ide at holde øje med de værelser, hvor vinduet er åbnet, så tyvene, der kigger forbi i dagtimerne, ikke kan få noget ud af deres tyveturne.

I tirsdags var politiet på en rutinemæssig gennemgang efter en brand i området omkring Nuniaffik. Her kom et større lager af tyvekoster for dagen. Det drejer sig blandt andet om nogle iPads og andre elektroniske produkter. Mange af de fundne koster er allerede blevet identificerede fra tidligere anmeldte forhold og udleveret til rette ejere. Sagen efterforskes stadig, og man håber på, at politiet også kan få identificeret og fundet tyvene.