Mand mistænkes for drab i Sisimiut

En mand i 30’erne er blevet tilbageholdt i Sisimiut. Han er sigtet i sagen om en 73-årig kvinde, som blev fundet livløs i hendes lejlighed i går torsdag.
- Manden var samarbejdsvillig under fremstillingen og har accepteret kredsrettens beslutning om tilbageholdelse, skriver politiet. Foto © : KNR
05. marts 2021 16:22

Politiet i Sisimiut modtog i går torsdag en anmeldelse om en livløs kvinde i en lejlighed. Det var tale om en 73-årig kvinde, som senere blev erklæret død.

Nu har politiet tilbageholdt og sigtet en formodet gerningsmand i sagen.

Det skriver Grønlands Politi i en pressemeddelelse.

Det er tale om en mand i 30’erne og han blev fremstillet for kredsretten i går aftes. Politiet vil tilbageholde manden i 27 dage.

- Manden var samarbejdsvillig under fremstillingen og har accepteret kredsrettens beslutning om tilbageholdelse, skriver politiet.

LÆS OGSÅ Sisimiut: Kvinde fundet død i en lejlighed

- Jeg er tilfreds med, at vi på under 24 timer efter det forventede gerningstidspunkt har sigtet og tilbageholdt en formodet gerningsmand i sagen.

Det siger vicepolitiinspektør for politiets efterforskning, Bjørn Bjerregaard.

Politiet i Sisimiut får forstærkninger fra Danmark i form af to tekniske efterforskere og en retsmediciner til at foretage obduktionen grundet sagens alvor.

Ifølge planen ankommer både de tekniske efterforskere og retsmedicineren i Sisimiut i dag fredag den 5. marts.