Lonely Planet sætter fokus på Grønland

Det anerkendte rejsemagasin Lonely Planet Magazine, der udkommer i blandt andet Storbritannien og i andre engelsktalende lande, har udgivet en 12 siders koncentreret journalistik, grafik og foto om Grønland, i sin martsudgave.
08. april 2010 12:36

Temanummeret blevet til på baggrund af PR-arbejdet i Branding Greenland, som udover Grønlands Turist- og Erhvervsråd består af Air Grenland og Royal Grenland, med Udenrigsdirektoratet for bordenden.

- Temanummeret er et klokkeklart bevis på, at det betaler sig at støtte nøje udvalgte journalister, fotografer og filmhold, fortæller PR-koordinator Mads Nordlund til Markedsnyt.

- Og ikke bare at vi som nationalt turistråd gør det, men at hele kæden fra hoteller, turudbydere, flyselskab mv. er med til at støtte op om det er utrolig vigtigt, tilføjer Mads Nordlund.

Lonely Planet udkommer i 45.000 eksemplarer. Og Grønlands Turist- og Erhvervsråd vurderer, at omtalen repræsenterer en værdi på mindst en halv million kroner, fremgår det af nyhedsbrevet "Markedsnyt" fra Grønlands Turist- og Erhvervsråd.