Lars Svendsen er formentlig fundet

Liget er nu fundet af den unge mand her fra landet, som tre unge i april så falde i vandet ved Limfjordsbroen i Aalborg.
Skrevet af Ritzau, Mads Fisker
08. maj 2012 16:27

- Det var en hundelufter, der fandt den livløse person i vandkanten, siger vagtchef Karsten Kristensen fra Nordjyllands Politi ifølge nordjyske.dk.

Politiet er næsten 100 procent sikre på, at der er tale om den savnede 28-årige Lars Svendsen. Liget er blevet opdaget her til eftermiddag.

Tidligt om morgenen 14. april satte politiet en storstilet eftersøgning i gang på baggrund af den alarmerende melding fra de tre unge mennesker.

De fortalte, at de havde set en person enten falde eller hoppe i vandet nær Limfjordsbroen klokken 03.30. De unge råbte ham an, men han blev taget af strømmen.

En helikopter var i luften, og også dykkere og flere både samt ikke mindst familie og venner både fra Aalborg og Nuuk deltog i eftersøgningen - men uden held.

Godt en uge efter Lars Svendsen blev meldt savnet midt i april bad hans mor de mange frivillige om at indstille eftersøgningen. I dag er Politiet altså så så godt som sikre på, at liget af den savnede er fundet.