Løgnens rigtighed kan betvivles

Og så er det jo den 1. april i dag, hvor man som bekendt ikke skal tro på alt hvad man hører og læser. Vi tager her et udpluk af lidt af hvert fra den store verden.
Skrevet af Rune Langhoff
01. april 2011 09:33

Her til lands ligger avisen Sermitsiaq hårdt ud med en historie om, at Selvstyret nu flytter sin administration til Kangerlussuaq. Det sker for at forhindre, at ansatte i selvstyret skulle blive fristet til at vælge Air Iceland fremfor Air Greenland, når turen går til Danmark.

Og også i de danske medier, flyder avissiderne over med aprilsnare. Ekstra Bladet skriver, at tennisspilleren Caroline Wozniacki har fået nok af janteloven og er blevet polsk statsborger, Fyens Stiftstidende skriver om en ny applikation til mobiltelefoner, der gør at man kan scanne sin gravide mave selv, JydskeVestkysten skriver, at det fremover vil koste 7 øre at sende en e-mail. Det nye gebyr skal være med til at forhindre spam. Og sådan bliver historierne ved.

Der er tilmed også et par danske medier, der har fundet inspiration i Grønland, da de bryggede en aprilsnar sammen.

Videnskab.dk skriver, at der her i Grønland er blevet fundet en finger fra et rumvæsen.
Og håndboldklubben Viborg HK har ifølge deres hjemmeside ansat håndboldlegenden Anja Andersen som træner - hendes assistent bliver den 3-årige Buller, en karismatisk hund, der er et miks af en grønlandsk slædehund og irsk sætter.

Endelig bandt VI jer også en historie på ærmet her i morgenens radioavis. Så lad os lige slå det helt fast: Nuuk Bycenters fremtid er ikke truet af et uranfund i grundfjeldet, og uranfundet har ikke fået hverken Siumut eller IA til at genoverveje deres holdning til nultolerancen.