Læsere vil ikke undvære Qaanaaq

Dagbladet Politiken har omlagt det internationale vejrs design i avisen. Det betød at nogle byer røg ud af vejrudsigten. Heriblandt Qaanaaq. Men hvis avisen troede, at ingen ville ligge mærke til byens forsvinden, måtte de tro om igen.
Skrevet af Jette Andersen
03. februar 2012 10:49

Avisen skriver nemlig i dag, at Qaanaaq er kommet på vejrudsigtslisten igen. Det skete på baggrund af en læserstorm.

En af læserne, Inge Heindl Thomsen fra Kirke Hyllinge skrev til avisen at hun dagligt ser på det internationale vejr. Og det har hun gjort i mange år og som hun selv skriver, så er det fordi »de varme steder kan veksle, men koldest er altid Qaanaaq«.

Hun lokkede ligefrem med at strikke en hue til dagbladet, hvis de tog byen på igen.

»Vejret er ikke det samme uden Qaanaaq«, skriver hun.

Inge Heindl Thomsen var ikke den eneste læser, der ville have Qaanaaq med igen på Politikens vejrudsigt og læserstormen gjorde så meget indtryk, at byen er kommet på igen.

Designchefen på Politiken takkede dog pænt nej tak til huen, men det det stoppede ikke Inge Heindl Thomsen. Hun strikkede huen, da hun så at Qaanaaq var kommet på igen. Så glad var hun.

- Og den tophue kom så forleden - tidsnok til at beskytte designchefen hoved mod den Qaanaaq-agtige kulde, der har torpederet Danmark, skriver Politiken til sidst.