Kronprinsessen skal blandt andet besøge et arrangement i Nuuk, hvor 200 unge fra de nordiske og arktiske lande er med.Foto: Scanpix

Kronprinsesse Mary kommer til Grønland 

Kronprinsessen kommer på et to dages besøg i Nuuk fra 23. til 25. august.

Fra 23. til 25. august kommer Kronprinsesse Mary til Nuuk. 

Sammen med Mary Fonden skal hun deltage i flere arrangementer og møder, står der i en pressemeddelelse fra Mary Fonden.

Hun skal blandt andet besøge et arrangement i Nuuk, hvor 200 unge fra de nordiske og arktiske lande mødes for at udvikle nye ideer og løsninger til FN's Verdensmål. 

De unge skal arbejde med, hvordan vi forbedrer verdens sundhed, skaber bedre adgang til uddannelse, og hvordan verdens klimakrise bliver løst, står der i pressemeddelelsen. 

- 200 unge vil bidrage med konkrete ideer og løsningsforslag til, hvordan vi overkommer nogle af de største og mest centrale udfordringer, verden står overfor. De unge har så meget at byde på, og jeg glæder mig til at få lov til at få et indblik i deres arbejde, siger Kronprinsesse Mary.

Sorgkonference og Mælkebøtten  

Under besøget i Grønland vil hun også deltage i minikonferencen "Sammen om Sorgen", der er arrangeret af Det Nationale Sorgcenter.

Hun skal også besøge Mælkebøtten, som er et aktivitetscenter, værested og krisecenter for børn og unge i Nuuk. Og så skal hun deltage i et arrangement med Verdensnaturfonden WWF og mødes med UNICEF Grønland.
 Giv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl