Kronprinsen skal åbne "Gør maj sund"

Maj måned vil for fjerde år i træk stå i sundhedens tegn, når "Gør maj sund" bliver afholdt.
Skrevet af Noah Mølgaard
20. april 2011 13:11

- Vi er utrolig stolte over at Hans Kongelige højhed Kronprins Frederik kommer og åbner "Gør maj sund", siger stifteren af "Gør maj sund" Morten Jørgen Heilmann til KNR.

Og selve åbningen sker torsdag den 28. april, hvor skoleelever fra 3. til 7. klasse bliver inviteret til forskellige aktiviteter ved skiliften, hvor de får mulighed for at hilse på Kronprinsen.

Der bliver også afholdt et andet projekt i multihallen, hvor skoleelever fra 1. til 3. klasse bliver inviteret til forskellige aktiviteter og mulighe for at hilse på Kronprinsen.

- Vi er meget glade for at der bliver sat fokus på positive ting i forbindelse med Kronprinsens besøg. Det er sker j0 ofte at kongefamilien besøger for eksempel projekter for omsorgssvigtede børn i forbindelse med deres besøg i Grønland, siger Morten Jørgen Heilmann.

Det er netop sund livsstil, der bliver sat i fokus i forbindelse med afholdelsen af Gør maj sund. Der blev afholdt 145 forskellige events i forbindelsen med Gør maj sund i Nuuk sidste år, hvor det samlede antal deltagere kom op på 17.000.

- Der bliver afholdt omkring 200 forskellige events i år. Men det er ikke antallet af events, der er det afgørende for os, men at der bliver afholdt livsstilsændrende aktiviteter, siger Morten Jørgen Heilmann.

Det er frivillige, der driver "Gør maj sund".